dimarts, 12 de febrer de 2013

FRESSES

LES FRESSES JA HAN PASSAT, I HEM DE DIR QUE HAN ESTAT GENIALS. 


AQUEST ANY HI HA HAGUT UN CANVI IMPORTANT EN L'ORGANITZACIÓ DE LA RUA ESCOLAR. AIXÒ DE NO FER LA VOLTA PEL POBLE I DE PODER FER TOTA LA FESTA A L'ESCOLA ENS HA PREMÉS TENIR MÉS TEMPS PER ESTAR AMB ELS PARES I PARENTS.COMENÇAREN FENT EL DISFRES TOTS JUNTS A L'ESCOLA EL DILLUNS 21 DE GENER. ENS HO PASSAREM MOLT BÉ PERQUÈ POGUÉREM ESTAR ELS PARES, ELS NINS I NINES I ELS MESTRES TOTS JUNTS FENT UNA ACTIVITAT.
 


HEM BALLAT, HEM CANTAT, ENS HEM RELACIONAT AMB NINS D'ALTRES CLASSES, FINS I TOT HEM TENGUT TEMPS D'EMOCIONAR-NOS I D'ESPENTAR-NOS AMB  LES FRESSES DE PALLASSOS DELS NINS I NINES DE TERCER CICLE.

BALLAM DINS LA CLASSE

ENS PREPARAM A LA CLASSE

FOTOS DE GRUP A L'ENTRADA DE L'ESCOLA!
QUÈ GUAPOS!


FOTO DE GRUP A L'AULA. ESTAM A PUNT  PER PARTIR


BALLAM AMB ELS PARES I MARES LA DANSA QUE ENS HA ENSENYAT NA BÀRBARA.


COM QUE EL REI CARNESTOLTES TENIA GANES DE GRESCA ENS VA DUR DIFERENTS ACTIVITATS PER FER ENS VA DUR UNES AQUARELES PER PODER-MOS PINTAR I ACABAR DE MANERA GENIAL LA SETMANA A L'ESCOLA.PARTICIPAR A N'AQUESTES ACTIVITATS ENS AJUDA A CRÉIXER I A CONEIXER-NOS MÉS.

LES FRESSES SIGNIFIQUEN QUE PER UN DIA, UNES HORES, UNS MOMENTS DETERMINATS, QUE POGUEM SER QUI NO SOM I CONVERTIR-MOS AMB EL QUE REALMENT VOLEM SER.

M'AGRADARIA ACABAR DONANT-VOS L'ENHORABONA PER LA GRAN PARTICIPACIÓ DE PARES I MARES DE LA NOSTRA CLASSE I DE TOT INFANTIL. 
HEM DE PENSAR QUE EDUCAM AMB L'EXEMPLE, SI ELS NINS TENEN UN BON MODEL ACTUARAN MOLT BÉ. PER AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT TENIR LES FAMÍLIES BEN PRESENTS PER AQUESTES ACTIVITATS, JA QUE SOU PART DE TOT EL NOSTRE SISTEMA EDUCATIU.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM PER PARTICIPAR.

1 comentari:

  1. FANTÀSTIC, ENHORABONA CATALINA!
    M'ENCANTA REVIURE AQUESTS MOMENTS.
    GRÀCIES.

    ResponElimina