DIMARTS HORABAIXA VA VENIR EN PEP A LA NOSTRA CLASSE PER FER TORRÓ. PRIMER ENS VA ENSENYAR COM EREN LES AMETLLES CRUES I AMB CLOVELLA. DESPRÉS LES VA TRENCAR I LES VÀREM PODER TASTAR. MÉS TARD NA MARGALIDA ENS VA DONAR A TASTAR LES AMETLLES TORRADES PER SABER QUINA ENS AGRADAVA MÉS.
DESPRÉS VÀREM PICAR LES AMETLLES AMB EL SUCRE I VÀREM HAVER DE FER MOLTA FORÇA, AMB AQUELLA PASTA VÀREM FER EL TORRÓ QUE HEM DUIT A CASA PERQUÈ EL POGUÉSSIU TASTAR. A QUÈ ENS VA SORTIR BONÍSSIM? NOSALTRES LI VÀREM TROBAR!!!
DESPRÉS VÀREM PICAR LES AMETLLES AMB EL SUCRE I VÀREM HAVER DE FER MOLTA FORÇA, AMB AQUELLA PASTA VÀREM FER EL TORRÓ QUE HEM DUIT A CASA PERQUÈ EL POGUÉSSIU TASTAR. A QUÈ ENS VA SORTIR BONÍSSIM? NOSALTRES LI VÀREM TROBAR!!!
Bo no, boníssim ha sortit es torró! No és extrany amb aquests pastissers... Saps que bé que han capolat ll'ametlla i quina pasta els ha sortit! De primera!!
ResponEliminaSonia