divendres, 21 de desembre de 2012

ESTIMADA MARGALIDA !ESTIMADA MARGALIDA !

La veritat és que només has estat de pas per la nostra escola, però hem deduït que ets una PASSADA DE MESTRA, i encara, MILLOR PERSONA.
Hem gaudit d'inoblidables moments amb tú, la majoria d'ells molt agradables.
Hem après moltes coses de tú i tots sabem que TRIONFARÀS per tot allà on vagis.
Et desitjam de tot cor MOLTA SORT I SALUT !

                                      MOLTS D'ANYS !

Un/a admirador/a.

4 comentaris:

 1. Bon Nadal a tots, nomes vull dir que tots formau un bon equip, com a màre de P-3 dir que esteim trits, ja que na Margalida, es fantastica, com a mestre i com a persona, a estat un plaer coneixer-le i se que ningu podrà olvidar-le facilment. Amb poc temps t'em estimat moltissim, te dessitjam molta sort a sa vida i que esperam tornar-te a veure, encare que no sigui a s'escola.

  ResponElimina
 2. BEN CERT! Na Margalida ens ha encantat en l'àmbit professional i en el personal. Gràcies per haver compartit aquest temps amb els nostres infants! És igual allà on vagis o on t'enviïn perquè t'anirà genial! BON NADAL I FELIÇ 2013. Una abraçada ben forta

  Sonia

  ResponElimina
 3. Ben cert... hem estat poc temps, però ens ha agradat molt. Es nostres nins han estat encantats amb tu... sempre volien anar a classe... Molte sort amb tot.

  Lola

  ResponElimina
 4. Quina rao teniu!!!! Noltros nomes tenim paraules bones per na Margalida, es una persona encantadora i molt bona amb el tracte amb els nins, sempre sera benvinguda, GRACIES PER TOT!!!!

  ResponElimina