dimarts, 8 de gener de 2013

CARTA DE PRESENTACIÓ

ESTIMADES FAMÍLIES!

Després d'unes vacances de Nadal plenes d'alegria, emoció, goig, simpatia, amistat, família, regals, i festes i més festes, ha tocat tornar a començar a la rutina.
Com heu pogut notar el bon primer dia de classe del segon trimestre hi ha hagut un bon canvi!!!
Na Margalida ha acabat la seva etapa amb noltros i ara me toca a jo continuar-la. Se que tot canvi implica, por, engoixa, desorientació, però si tots hi posam de tot els nostre bon sentit, les nostres bones energies i la nostra il·lusió la classe dels cocodrils asumiran aquesta etapa molt fàcilment.
Per començar m,agradaria presentar-me, donar-me a conèixer per tots aquells que encara no hem tengut l'oportunitat de fer-ho.
Som mestra d'educació infantil ara ja fa 5 anys, puffff que ràpid que passa el temps!
He estat una etapa de la meva vida exercint de mestra a Eivissa, lloc que m'ha ensenyat altres valor i altres coses per poder posar en pràctica al meu dia a dia amb voltros i amb tota la gent que està al meu voltant.
M'agraden molt els infants i la meva pasió cap a ells és l'observació. M'encanta quan riuen, quan duen un secret entre mans, quan estan il·lusionat per un conte, quan te miren els ulls i et conten una cosa molt important que els ha passat avui o a casa... Ells i elles, els petits de cada família són els que me fan aixecar cada dematí pensant quina la me faran avui o quin comentari podre guardar de tant simpàtic que ha estat!
Per jo començar a fer feina a n'aquesta escola es tot un repte, però que me fa moltes ganes, ja que va ser la meva escola des dels 6 anys.
Aquest 2013 ha vengut carregat de novetats, tornar a la feina amb un bebe petit, començ a una escola nova, amb un grup de companys nou, amb uns infants nous i amb voltros les famílies que encara no mos coneixem del tot, però que ben segur que prest mos coneixerem.
Bé per no allergar-me i extendrer-me massa només vos puc dir que entre tots confiem. Confiem amb els petits i les seves ganes i forces d'investigar i aprendre coses noves.
Ells per jo ara ja formen part de la meva vida, del meu present i dia a dia, per això només vull dir-vos que feré feina perquè la FELICITAT regni dins les nostres aules.

Moltes salutacions a tots i a totes!!

4 comentaris:

 1. Benvinguda, esperem que s'adaptació sigui ràpida i suportable.
  Jo per sa meva banda, et recepto molta paciència i fermesa, desitjant-te un any ple d'alegries amb es nostres nens.

  ResponElimina
 2. Els infants s'adapten aviat a les noves situacions. Sol ser a nosaltres que ens costa més fer-ho. No obstant, amb ganes, il.lusió i energia positiva tot anirà bé. Ànims!
  Sonia, mare de na Laia Reus

  ResponElimina
 3. SEGUR QUE T'HA ANAT MOLT BÉ!!!....ETS UNA BONA PROFESSIONAL I MILLOR PERSONA. MOLTS D'ÀNIMS!!!....PER CERT ENHORABONA PEL TEU BLOC...M'HA ENCANTAT!!!...BESITOS PER TOT L'INFANTIL DE SANT JOAN.

  ResponElimina